Pradinis Apie PA Naujienos JURA priežiūros priemonės, skirtos profesionaliems ir namų linijos kavos aparatams

JURA priežiūros priemonės, skirtos profesionaliems ir namų linijos kavos aparatams

2017 - 08 - 13
JURA priežiūros priemonės, skirtos profesionaliems ir namų linijos kavos aparatams

Tinkama priežiūra užtikrina optimalią kavos kokybę, o automatinį aparatą galima naudoti gerokai ilgiau. JURA kavos aparatų priežiūros priemonių linija leidžia priežiūros procedūras atlikti lengvai vienu mygtuko paspaudimu.

JURA kavos aparatų valymo procedūra - tik vienu mygtuko paspaudimu

Elektroniniu būdu valdomos integruotos valymo programos ir dvifazės valymo tabletės patikimai pašalina kavos riebalus, susikaupusius tarp kavos ruošimo mazgo ir kavos piltuvėlio. Visi vamzdeliai ne tik nuvalomi, bet ir padengiami specialiu sluoksniu, kurio efektyvumas išlieka ilgai, o kavos riebalai kaupiasi lėčiau. Ir visa tai vyksta vos paspaudus mygtuką – naudotojui nė nereikia pasiekti aparto vidaus.

JURA kavos aparatų pieno sistemos valymas

JURA aksominės pieno putos technologija leidžia mėgautis ypatingais kavos gėrimais – išskirtinės kokybės latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato ir flat white kava. JURA kapučinatoriaus valymo skystis su automatine valymo programa efektyviai pašalina pieno riebalus ir baltymus. Vamzdeliai išlieka švarūs ir higieniški, kad kavos puta visuomet būtų tiršta ir lengva lyg oras.

Naudojant JURA CLARIS vandens filtrus nebereikia šalinti kalkių

Kalkės sukelia gedimus ir kenkia skoniui. Kaitinant vandenį kaupiasi kalkės. Kuomet nuo kalkių susiaurėja vamzdeliai, kaitinimo procesas trunka ilgiau, suvartojama daugiau energijos – be to, kalkės gali netgi visiškai sugadinti aparatą. Jos neigiamai veikia ir pačią kavą. Nors kalcio karbonatas reikalingas tinkamam skoniui išgauti, bet per didelis jo kiekis suteikia nemalonių poskonį, o kavos aromatas nebūna maksimaliai sodrus – tai iš dalies lemia vandens temperatūros kaita.

Naudojant JURA CLARIS nebereikia šalinti kalkių. Kavos skonį lemia tinkamas vanduo – juk būtent jis sudaro 98 % kavos gėrimo. Vandenyje iš čiaupo dažnai yra ne tik kalcio, mineralų ir fluoridų, bet ir švino, vario, aliuminio ir chloro. Tiesiai į vandens talpą įstatytas CLARIS filtras šviežiai išvalo vandenį kas kartą ruošiant kavą. Jis sugeria visas žalingas medžiagas, tačiau nesunaikina svarbių fluoridų, leidžiančių skoniui atsiskleisti. Optimali vandens kokybė leidžia mėgautis kiekvienu kavos puodeliu. Naudojant CLARIS nebereikia atlikti kalkių šalinimo.

Plačiau apie originalias JURA kavos aparatų priežiūros priemones skaitykite čia